Krijoje vetë botën tënde!

Shoqëria  “ DORIAN „ u krijua në shkurt 1995 me No. Regjistri  Tregëtar 13167 zona industriale Shkozet, Durrës, në një ambjent me qira rreth 1500 m². Veprimtaria e firmës nisi me një fuqi puntore të kufizuar dhe me një numër të vogël produktesh.

Brenda pak vitesh si rezultat i një pune të kujdesëshme me profesionalizëm u bë e mundur rritja e numrit të produkteve në fushën e bojrave.Obektivi ynë është forcimi në rritje i qëndrueshmërisë dhe cilësisë së produkteve “ DORIAN „ për të plotësuar të gjitha nevojat e konsumatorit dhe te shoqërisë.

Materiale ndihmëse

Krijimi i produkteve të reja të çertifikuara u shoqërua me investimin në paisje dhe makineri bashkëkohore të teknologjisë së lartë, duke i dhënë rëndësi respektimit të kërkesave të shoqërisë për produkte miqësore me mjedisin si zgjidhje të cilat përmirsojnë kushtet e jetesës tonë.

Bojra për të gjitha ambjentet

Shoqëria  “DORIAN” ka për aktivitet prodhimin dhe tregtimin e bojrave me bazë ujore, për ambjente të brendshme dhe të jashtme, bojrave dhe verniqeve me bazë solventi për kangjella, dyer, tubacione etj, bojrave dekorative për objekte të vjetra dhe të reja.

082197-green-jelly-icon-business-brush-painting-sc43

Stuko dhe llacëra te thata

Ndërmarja  “ DORIAN „ ka krijuar një seri produktesh me kualitet që plotësojnë më së miri kërkesat gjithmonë e në rritje të klientave në fushën e ndërtimit, për t’u përballur me tregun në mënyrë dinjitoze si partner serioz dhe korrekt në zbatimin e rregullave dhe marrëdhëniet midis palëve.

Na kontaktoni per me shume informacione rreth produkteve