09 Shkurt 2016 |     
 
 
 
KREU
   
PRODUKTET TONA
   
GALERI
   
SPORTI I PELLUMBAVE
   
TE REJAT
   
KONTAKTO
 
Kontaktet
Adresa dhe kontaktet e nevojshme pėr tė na kontaktuar nė ēdo orė qė ju nevojitet
Rreth Nesh
Informacion i pėrgjithshėm rreth kompanisė sonė, si dhe historiku i zhvillimit tė saj
Sporti Pėllumbave
Foto nga takimet e kampionateve tė ballkaniadės sė Pėllumbave
Regjistro buletinė

TE REJAT

Te reja
Bojra Dorian do tju njoftoje se shpejti me te...
SHFAQJA PARAPRAKE E GALERISE
     

Bojrat Dorian

Krijoje vetė botėn tėnde


Çertifikuar me: EN ISO 9001-2008, akorduar nga TÜV AUSTRIA CERT GMBH Vienna


Krijimi i produkteve të reja të çertifikuara u shoqërua me investimin në paisje dhe makineri bashkëkohore të teknologjisë së lartë, duke i dhënë rëndësi respektimit të kërkesave të shoqërisë për produkte miqësore me mjedisin si zgjidhje të cilat përmirsojnë kushtet e jetesës tonë.

Shoqëria  "DORIAN" ka për aktivitet prodhimin dhe tregtimin e:


-   Bojra me bazë ujore, për ambjente të brendshme dhe të jashtme.
 

-   Bojra dhe verniqe me bazë solventi për kangjella, dyer, tubacione, makineri dhe paisje metalike, mbistrukturë në anije rezervuar etj.


-   Stukot dhe llaçërat e thata për ndërtimet me strukturë betoni.


-   Bojra dekorative për objekte të vjetra dhe të reja.


-   Materiale ndihmëse për të gjitha fazat e ndërtimit të banesave.

 

Prodhimet tona tregëtohen në të gjitha qytetet e Shqipërisë, si dhe eksportohen në Kosovë.

TE REJAT

Te reja
Bojra Dorian do tju njoftoje se shpejti me te...